Koska:
20.5.2019 @ 09:00 – 16:00
2019-05-20T09:00:00+03:00
2019-05-20T16:00:00+03:00
Yhteystiedot:
Margot Wikström
040 7350593
Tutustumismatka Kemiönsaareen -  Företagarbesök till Kimitoön

Tervetuloa mukaan tutustumaan Kemiösaarelaisiin pienyrittäjiin

Matka on samalla Kevätkulttuuriviikkojen päättäjäistilaisuus.

9.00 Linja-auto lähtee Paraisten linja-autoasemalta. Mukaan pääsee Paraistentien varrelta, Kaarinan Krossin pysäkiltä sekä Kemiöntien varrelta. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mistä tulet kyytiin.

10.30 Tutustumme Rosendalissa Solveig Fribergin hunajantuotantoon sekä monipuoliseen puutarhaan.(fb Rosendalen)

12.00 Omakustanteinen lounas Café Adelessa, jossa Anu Taivainen taikoo lounaan, jonka raaka-aineet tulevat 98 prosenttisesti Kemiönsaarelta. Kahvilalla on myös omia viljelyksiä.(Fb Café Adèle)

Lounaan jälkeen tutustumme Sagalundissa ruokakulttuuriin. (www.sagalund.fi)

13.30 Tutustuminen Cake My Way-kahvilaan. Omistaja Riitta  voitti Koko Suomi Leipoo-kilpailun. (Fb Kahvila  CAKE MY WAY)

14.00 Kotimatka alkaa. Pysähdymme vielä Lähipuodissa, jossa ostosten lomassa voi tutustua ruoka-artesaani Sabinaan, joka tuotteillaan  on voittanut useita palkintoja.

(Fb Närboden Lähipuoti)

Noin 16.00 Arvioitu saapumisaika Paraisten linja-autoasemalle

Ilmoittautumiset viimeistään 16.5 margot.wikstrom@parainen.fi tai lena.langbacka@sydkusten.fi

Tapahtuman järjestää KulTa-hanke yhteistyössä Sydkustens Landskapsförbund:n kanssa.

 

Välkommen med för att bekanta dig med företagare på Kimitoön

Resan fungerar som en avslutning på Vårkulturveckorna.

Kl 9.00 Bussen startar från Pargas busstation. Du kan stiga på även längs Pargasvägen, i Krossi, St Karins och längs Kimitovägen. Meddela vid anmälan var du stiger på.

10.30 Vi besöker Rosendalen där Solveig Friberg berättar om honungsproduktionen och sin mångsidiga trädgård.(Fb Rosendalen)

12.00 Lunch I Café Adele till självkostnadspris. Anu Taivainen är en mästare på att trolla fram mat som till 98% består av råvaror från Kimitoön. Cafeét har egna odlingar. (Fb Café Adele)

Efter lunchen får vi en presentation av Matkultur på Sagalund. (www.sagalund.fi)

13.30 Vi besöker café Cake My Way och träffar Riitta, som vann tävlingen Hela Finland Bakar. (Fb Kahvila CAKE MY WAY)

14.00 Vi börjar hemfärden med ett stopp för inköp vid Närboden, där också mathantverkaren Sabina finns på plats. Hennes prisbelönta produkter väntar på butikshyllorna. (Fb Närboden Lähipuoti)

ca 16.00 Bussen anländer till Pargas busstation.

Anmäl dig senast den 16.5 till margot.wikstrom@pargas.fi eller lena.langbacka@sydkusten.fi

Resan arrangeras av projekt KulTa i samarbete med Sydkustens Landskapsförbund.